Aplicația Buzzey

Promovare, Comunicare, Fidelizare

Meniul tău pe telefonul clientului

  • Chemare ospătar
  • Vizualizare Meniu
  • Împărțire Notă
  • Acumulare Puncte Fidelitate

Oaspeții tăi nu mai trebuie să aștepte să le fie aduse meniurile clasice. Odată așezați la masă, ei au acces imediat la meniul complet și detaliat.

Meniul este structurat elegant pe categorii, subcategorii și prezintă descrieri și imagini pentru fiecare produs.

Elementul vizual are un puternic impact asupra alegerii preparatelor, poate determina clienții să comande și face mai rapidă alegerea produselor pe care aceștia le doresc.

Funcția de căutare permite prin cuvinte simple, de forma „vită”, „pui”, „demi-sec” sau „Cotnari”, ca Buzzey să prezinte rapid produsele preferate de clienții tăi.

Imaginile cresc încrederea clienților și elimină incertitudinea în alegerile făcute, mai ales în cazul clienților noi.

Nota de plata live

Clienții tăi văd live nota de plată!

Atunci când locația ta este aglomerată este important ca oaspeții care doresc să plătească să o facă rapid, astfel masa este eliberată și pot să vină alți clienți.

Oaspeții nu mai stau cu mâna ridicată să vină un ospătar, care poate este ocupat cu alți clienți, ca să-i ceară nota de plată, să specifice metoda de plată, urmând ca ospătarul să se ducă la sistemul POS, să scoată bonul și să-l aducă înapoi la masă.

Cu Buzzey, printr-un singur click, cererea completă apare direct pe sistemul POS și fără ca ospătarul să se logheze sau să mai caute comanda, bonul este listat.

Eliminând drumurile repetate între client și sistemul POS, oferi angajaților motivarea de-a fi mai atenți la clienții tăi și de a-ți crește încasările.

Poți să activezi puncte de fidelitate fără carduri costisitoare, totul este simplu, clienții primesc și folosesc puncte imediat.