POS Mobil2018-07-19T06:57:04+00:00
Dispozitive Mobile POSnet – trimite instant comanda de la masa catre departamente

POSnet Mobile

Eliminând drumurile repetate până la sistemul POS clasic, oferi angajaților tăi motivarea de-a fi mai atenți la clienții tăi și de-a crește încasările cu pană la 25%.

Interfața simplă și intuitivă oferă access rapid la funcții importante domeniului ospitaler.

Cu POSnet Mobile personalul tău poate transmite instant comenzile către bar sau bucătărie, prelua comenzi complexe cu indicații de preparare, emite bon fiscal, transfera produse între mese, trimite mesaje către bar sau bucătările, access la lista de clienți cu discount și multe alte funcții fără să se deplaseze la sistemul POS clasic.

Suntem mândrii de faptul ca POSnet Mobile a ajuns la versiunea 6, adică 6 ani de inovație în preluarea comenzilor direct de la masă.

Locații si Mese

POSnet Soft Restaurant dispune de cea mai avansată intefaţă de mese, folosind această interfaţă creezi exact planul locaţiei tale la un nivel extraordinar de detaliat.

Cu cât intefata de mese este mai realistă cu atât angajaţii pot identifica mai rapid mesele.

POSnet Mobile afișează planul detaliat de locații si mese identic cu cel de pe sistemul POS fix.

Mesele sunt ușor de identificat si datorită folosirii inteligente de culori, verde mesele ospătarului logat, roșu mesele altor ospătari, mov mese proprii care au comenzi multiple.

POSnet Mobil permite de asemenea și limitarea accesului ospătarilor la locații selectate.

Preluarea Comenzilor

Preluarea comenzilor de la masă face ca angajații să fie scutiți de drumuri către sistemul POS fix, acordând astfel o atenție sporită clienților. Clienții vor avea tot timpul langă ei un ospătar pregătit să le preia comanda și nu vor mai trebui să-l caute cu privirea prin locație.

Meniu Rapid de Selecţie a Produselor

Panoul de selecție al produselor este optimizat astfel ca numărul de apăsări pentru a găsi un produs sa fie minimal. În cadrul intefeței sunt mereu vizibile categoriile, cat si produsele astfel prin tecerea de la o categorie la alta se face printr-o singură apăsare.

Preluare Bazată pe Fel

Soluţia noastră permite preluare comenzilor pe feluri de mâncare (starter, fel principal, desert), acest lucru este evidenţiat pe bonul de comandă trimis bucătăriei sau pe Monitorul din Bucătărie.

Observaţii şi Indicaţii de Preparare

De multe ori clienţii fac precizări asupra modului în care doresc să li se prepare produsele , aceste observaţii se pot adăuga în sistemul POS Mobil pentru fiecare produs în parte, ele fiind tiparite pe bonul de comandă sau afișate pe Monitorul din Bucătarie.