Soft Gestiune Restaurant Bar2018-07-19T06:52:27+00:00

Soft Gestiune Restaurant, Bar

POSnet este un soft Point of Sale special conceput pentru restaurant, bar, localuri de tip fast food și cluburi. Fiind ușor în utilizare și robust în același timp.

POSnet Soft Restaurant reprezintă alegerea corectă pentru orice activitate ospitalieră.
Indiferent dacă ai o singură locație sau un lanț național, prin intermediul POSnet Soft Restaurant obții simplitate în managementul restaurantului.

Software POSnet Gestiune Restaurant

Software Restaurant POS

POSnet numără sute de clienți în România și Europa care folosesc software-ul noastru pentru restaurante. Acești clienți se bucură de beneficiile aduse de produsele noastre, indiferent de domeniul de activitate: restaurante de lux, baruri, cluburi, fast food sau catering. Mai important este faptul că pot avea aceste beneficii și în viitor, pentru că POSnet  investește constant în soluțiile soft si hardware oferite și integrează ultimele noutăți tehnologice.

Soft Restaurant POSnet oferă avantajul de a realiza gestiunea totală a activității restaurantului, obținând un flux informațional complet, de la recepția mărfurilor până la vânzarea acestora, trecând prin toate etapele necesare (note de recepție, fișe de magazie, raport de producție, etc.) și vine în sprijinul managerului prin eliminarea inventarelor manuale consumatoare de timp .

Niciodată nu a fost mai simplu pentru angajați

Interfața intuitivă, complet configurabilă pentru orice locație, face preluarea comenzilor să fie rapidă și precisă. Mesele sunt reprezentate grafic, exact așa cum sunt amplasate în restaurant, iar categoriile și produsele au alocate imagini pentru o identificare rapidă.

Funcțiile de împărțire a notei de plată, transfer, condimente, mențiuni de preparare sunt disponibile în același ecran, numărul de apăsări fiind astfel semnificativ redus.

Gestiune Restaurant și Rapoarte contabile la un click distanță

POSnet generează în mod automat situația stocurilor, fișe de produs, NIR-uri, bonuri de consum, rapoarte de producție, calculează costul materiilor prime și adaosul comercial practicat.

Gestiunea Restaurantului este realizată prin metoda specifică domeniului ospitalier  FIFO (First In – First Out ).

Situațiile sunt generate pe magazii și tipuri de produs (Mărfuri, Produse Finite, Materii Prime), astfel încât departamentul de contabilitate are întodeauna la dispoziție informații clare și actuale.

Cu POSnet Soft Restaurant raportarea lunară către contabilitate nu va mai fi o provocare.

POSnet Mobile Android,

Soluția rapidă si modernă pentru preluat comenzi

Cu terminalul Android poți prelua, transmite si plăti comenzile direct de la masă, fără deplasări

Preluarea rapida a comenzilor

Preluarea comenzilor se face intuitiv, folosind planul de mese deja definit pe sistemul POS, starea meselor și a notelor este reprezentată în timp real astfel ospăratul identifică rapid mesele.

Meniul de selectare a produselor este prezentat identic ca si pe sistemul POS clasic, ordinea și culorile categoriilor permit identificarea rapidă a produselor.

Ospatarul poate accesa observatiile de prepararea predefinite sau introduce observatii proprii fiecarui produse comandat.

Trimiterea produselor comandate către departamente (bar, bucatarie, pizza) se face instant, astfel încât comanda de băuturi poate fi adusă la masă chiar înainta preluării complete a comenzii de mâncare.

Plata comenzilor

Notele de plată sunt accesibile imediat de pe terminalul mobil, permitând listarea lor folosindu-se metode multiple de plata (cash, card, tichet, protocol, etc).

POSnet Mobile permite plata integrală sau parțială a notelor de plată, astfel încât un client grăbit poate să-și plătească propria consumație din cadrul unei note în doar câteva secunde.

Fiecare terminal mobil poate printa nota de plată sau bonul fiscal pe cea mai apropiată imprimantă sau casă de marcat.

Notificări și mesaje

Ospătarii pot primi si trimite notificări departamentelor, pot notifica bucătăria să pregătească desertul sau pot notifica alt ospătar că este solicitat la o anumită masă.

Împreună cu soluția de monitor la bucătărie, angajații tăi sunt notificați atunci când o comandă este preparată la bucătărie direct pe terminalul mobil, astfel devin mult mai operativi și servirea se face mai rapid.

Preia comanda direct de la masă

Întegrând funcționalitatea unui sistem POS într-o formă compactă, soft-ul POSnet Mobil este uşor de folosit şi permite angajaţilor să petreacă mai mult timp alături de clienţi contribuind astfel la creșterea vânzărilor.

POSnet a dezvoltat software-ul pe o platformă modernă şi sigură, funcţionând pe echipamente mobile Apple iPod şi Apple iPad. Conexiunea realizându-se prin Wi-Fi, trimiterea datelor se efectuează instantaneu, chiar și la distanţe de 350m fată de router.

Folosind aceste echipamente evităm două probleme majore ale altor sisteme și realizăm preluarea comenzilor. În condiţii de lumină ridicată (ex. plajă sau terasă) şi asigurarea unei autonomii de 10 ore la o singură încărcare a bateriei suplimentare. Dispozitivele sunt dotate cu baterii de rezervă, a căror schimbare durează mai puțin de 10 secunde, facilitând astfel un flux de lucru rapid.

Vezi starea meselor și rapoartele de pe telefonul mobil

Oriunde te-ai afla, deţii controlul în timp real asupra vânzărilor, produselor şi preţurilor din restaurantul tău. Indiferent de distanţă, de pe telefonul mobil sau de pe laptop, poţi accesa instant, din orice navigator web, tot ceea ce te interesează cu privire la rapoarte, vânzări şi preţuri.

Secţiunea de raportare îţi permite să alegi din zeci de rapoarte puse la dispoziţie şi să vizualizezi atât sub formă tabelară, cât şi grafică, informaţiile care te interesează.