Preluarea și Încasarea Comenzilor2019-10-29T09:37:49+00:00
Software POSnet Gestiune Restaurant

Preluarea Comenzilor

Interfață modernă de Locații si Mese

Cu cât interfata de mese este mai realistă cu atât angajaţii pot identifica mai rapid mesele.

POSnet Soft Restaurant dispune de cea mai avansată intefaţă de mese, folosind această interfaţă creezi exact planul locaţiei tale la un nivel extraordinar de detaliat.

În cateva minute poţi adăuga mese, canapele, scaune, baruri, plante, texturi ale pardoselei, ziduri şi diferite elemente de design.Toate elementele sunt ajustabile ca şi lungime, înălţime, adâncime chiar si unghi.

Comenzi Multiple pe Aceeiași Masă

Pentru o organizare cat mai precisă a notelor de plată, POSnet permite ca pe o masă să existe mai multe comenzi separate.

Identificarea subnotelor se poate face prin asocierea unei etichete sau alegerea unui client.

Notele pot fi tipărite separat sau se pot grupa.

Feluri, Observaţii şi Indicaţii de Preparare

Soluția noastră permite preluarea comenzilor pe feluri de mâncare (starter, fel principal, desert), această ordine fiind evidențiată pe bonul de comandă sau afișată pe monitorul din bucătărie.

Clienţii fac precizări asupra modului în care doresc să li se prepare produsele , aceste observaţii se pot adăuga în sistemul POS pentru fiecare produs în parte, ele fiind tiparite pe bonul de comandă sau afișate pe monitorul din bucătarie.

Timitere Mesaje către Departamente

Ospătarii au posibilitatea de-a trimite mesaje către secții, introduse manual sau automate din baza de date, exemplu: urmează următorul fel sau desertul la pachet..

Produse cu Imagine

Identificarea produselor pe interfață se face mai rapid atunci când produsele au o imagine atațată, în special cele de bar.

POSnet permite căutarea automată a imaginilor pentru produsele din baza de date, prin această metodă alocarea imaginilor se face în câteva minute.

Meniu Rapid de Selecţie a Produselor

Panoul de selecție al produselor este optimizat astfel ca numărul de apăsări pentru a găsi un produs sa fie minimal. În cadrul intefeței sunt mereu vizibile categoriile, cat si produsele astfel prin tecerea de la o categorie la alta se face printr-o singură apăsare.

Plata și incasarea comenzilor

Nota de plată personalizată

Brandingul este important într-un mediu atât de concurențial ca și industria ospitalieră. O nota de plată elegantă și clară crează un confort oaspeților dumneavoastră, precum și angajaților. POSnet Soft Restaurant permite listarea notelor de plată cu logo-ul companiei tale, text de subsol personalizat, numele clientului în cazul fidelizarii sau soldul contului client.

Plata notei simultan prin numerar, card sau puncte fidelitate

POSnet Soft Restaurant face posibilă încasarea unei note de plată folosind mai multe metode de plată. O nota de plată poate sa fie plătită simultan prin Numerar, Card, Ordin de plată sau Punte Fidelitate.
Există situații când oapteții dumneavoastră se oferă să achite o notă de plată folosind cash și card pentru același bon fiscal, oferă clienților tăi acest comfort.

Impărțirea unei note de plată

O metodă intuitivă de împărțirea este esențială atunci când la o masă o parte din clienți doresc șă-și achite separat consumația. POSnet Soft Restaurant oferă angajațior tăi cea mai simplă și intuitivă metodă de a selecta produsele și generează o notă de plată parțială. Această funționalitate este disponibilă atât pe sistemul pos fix cât si pe soluția mobilă.

Combinarea mai multor note de plată

POSnet vă oferă și funcția de combinare a mai multor note de plată. Funcție importantă în cazul evenimentelor care ocupă mai multe mese din locație și se dorește o singură notă.

Încasare în cont

POSnet vă oferă posibilitatea să încheiați contracte și să gestionați consumație cu plata la o dată stabilită. Multe companii preferă să achite consumația facută o singură dată pe lună. Identificarea clienților de face pe bază de card și consumația este trecută în contul acestora fără să fie necesară o plată pe loc. Fiecărui cont i se poate stabili o limită valorică, astfel situația este mereu sub controlul tău.
La sfârșitul fiecarei luni sau la o dată stabilită puteți printa și factura detaliat consumația fiecarui cont.

Fiecare notă de plată încasată în cont este printată în dublu exemplar, un exemplar rămâne in unitate cu semnatura clientului.

Factură Fiscală

O nota de plată poate fi transformată într-o factură fiscală prin cateva apăsări. POSnet Soft Restaurant vă ajută la facturare prin completarea automată a datelor de identificare a clientului, prin introducerea CIF-ului, restul datelor sunt completate automat. Factura este completată corect și emisă în doar cateva secunde.