Meniul Digital POSnet

transformă comandarea produselor într-o

experienţă interactivă şi captivantă

Meniul Digital POSnet transformă etapa comandării produselor într-o experienţă interactivă şi captivantă.
Clientului tău i se prezintă meniul cu ajutorul imaginilor de o înaltă claritate, însoţite de o descriere atrăgătoare, astfel preparatele tale sunt prezentate la adevărata lor valoare.

Clienţii tăi se simt încurajaţi să descopere şi să experimenteze întrega gamă a preparatelor tale inedite şi originale. Vizita la restaurantul tău devine astfel o plăcere culinară şi nu doar o cale de-a comanda mereu aceleaşi produse.

Alegeri, Confort şi Control

Răspunsul oaspeţilor este uimitor, le face placere să folosească iPad-ul, chiar şi în cazul celor iniţial sceptici, până la finalul cinei abia aşteaptă să povestească prietenilor şi să revină pentru a repeta experienţa.

Promovare produse

Cu siguranţă restaurantul tău oferă preparate originale pe care doreşti să le promovezi. De multe ori clienţii din grabă sau din frica de-a încerca ceva ce nu le este cunoscut evită exact aceste produse.
Meniul Digital POSnet oferă posibilitatea scoaterii în evidență prin imagini apetisante pe o intreagă pagină, a produselor promovate.

Navigare rapidă între categorii cu sute de produse

Clientul tău poate să deschidă rapid orice categorie din meniu, oricât de cuprizătoare este aceasta. Saltul de la startere, fel principal, desert, răcoritoare se face printr-o singură atingere. Se evită răsfoitul şi uzura unui meniu de hârtie foarte încărcat. Nu mai sunt necesare semnele de carte făcute cu degetele între categoria de fel principal şi garnituri sau salate.

Modificările Meniului se fac în câteva minute

Orice schimbare se face instantaneu, nu va mai exista nevoia de-a printa sute de pagini sau de a face modificări inventive asupra meniurilor de hârtie.

POSnet Menu iţi permite să adaugi produse de test doar o lună sau o săptămână, fără să mai ai grija meniurilor clasice.

Interfaţă în tema restaurantului

Interfaţa Meniurilor POSnet se poate configura în tema de culori a restaurantului. Culoarea de fundal, culoarea butoanelor şi design-ul paginii de start sunt perfect adaptate locaţiei tale.