Monitor Bucătărie
După cum ai observat, marile francize din domeniul Fast-Food folosesc monitoare
în bucătării în locul clasicelor imprimante de bonuri. Iată și de ce:
1
Bucătăria vede toate comenzile printr-o singură privire. Orice secție (principal, salate, desert) poate marca produsele gata preparate din fiecare comandă și există o imagine mereu actuală.
2
Semnal sonor la venirea unei comenzi, pentru ca angajații tăi să nu întârzie nici o comandă.
3
Comenzile care înregistrează întârzieri sunt evidențiate și se atrage atenția asupra lor.
4
Angajații care oferă comanda clienților sunt anunțați când o comandă este gata și pot livra comanda caldă, fără întârzieri inutile.
5
Eficiența la preparare este mărită, în loc să se pună la preparat câte un singur produs de pe bonuri, angajații văd numărul total de porții pe comenzi și vor pune la preparat un număr mai mare de porții în cuptor.
6
Elimini haosul bonurilor de comandă, comenzile sunt afișate centralizat, în ordinea corectă. Nu există posibilitatea de-a pierde un bon de comandă.
7
Produsele sunt prezentate pe culori, ex: produsele principale sunt cu roșu, salatele cu verde, desertul cu albastru, astfel fiecare secție la o singură privire știe dacă are de preparat produse.
Funcții și setări
Fiecare afacere este diferită, este important ca soluția software să se adapteze pe modul tău de lucru și să poată crește natural odată cu afacerea ta